petak, 5. siječnja 2018.

Uređaj za deterđente u rinfuzi

Uređaj za deterđente u rinfuzi
U prvom hrvatskom food outletu Žabac u Zagrebu predstavljen prvi u Hrvatskoj deterdžentomat – uređaj za deterdžente u rinfuzi. Taj projekt i proizvod nastao je u suradnji s tvrtkom Labud.
U suradnji s Centrom za inkluzvne radne aktivnosti zaposlena je jedna osobu s invaliditetom koja će raditi na deterdžentomatu po 4 sata dnevno kojoj će pomagati radni asistent. Centar za inkluzivne radne aktivnosti je neprofitna organizacija koja uključuje osobe s poteškoćama u društvo. Zaposleniku Filipu Bosaku to je prvi posao te je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo što je dobio priliku za rad za koji će i biti plaćen.
Mario Žamboki, suvlasnik prvog hrvatskog food outleta Žabac, naglasio je kako se takvim načinom kupnje deterdženata bez ambalaže pridonosi očuvanju okoliša. Kupci će dolaziti s vlastitiom ambalažom u koju će Filip Bosak natočiti deterdžent iz rinfuze po vrlo povoljnim cijenama. U rinfuzi su sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.



Nema komentara:

Objavi komentar