petak, 26. travnja 2019.

OTVORENI PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA


OTVORENI PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreni su PROLJETNI SAJMOVI , Graditeljstvo – 41. međunarodni sajam građenja i opremanja, Interklima – 25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije, Emat – 10. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme i Interprotex – 13. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine.
Nastupaju 142 izlagača iz 21 zemlje na 12.000 četvornih metara u paviljonima 8a (Graditeljstvo, Interklima), 9 (Emat) i 11a (Interprotex).
Radno vrijeme Proljetnih sajmova koji traju do nedjelje 27. travnja je od 10,00 do 18,00 sati, a ulaz je besplatan.

srijeda, 24. travnja 2019.

Dejan Lovren u Sberbanki


Dejan Lovren u Sberbanki


Predsjednik Uprave Sberbank d.d. Csaba Soós i hrvatski nogometni reprezentativac s liverpulskom adresom Dejan Lovren potpisali su u Zagrebu ugovor o suradnji.

U Dejanu smo pronašli idealnog partnera koji svojim karakterom i odlikama odgovara našoj banci. Dejanova strastvenost na terenu podudara se sa strašću kojom mi nastupamo na tržištu. Prepoznali smo neke Dejanove glavne karakteristike kao što su njegova snaga, energičnost, optimizam, vodstvo, odlučnost, odgovornost prema timu, upornost koje također možemo lako identificirati s našom bankom i našim pristupom poslu i klijentima. Uostalom, danas smo među vodećim bankama na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda, posebno u dijelu gotovinskih kredita kao jednom od najpopularniji proizvoda na tržištu.
Dejan je i poduzetnik i njegovo ulaganje u jaku i sve više rastuću gospodarsku granu u Hrvatskoj, turizam visoke kategorije, govori nam o tome koliko je svjestan pametnog ulaganja u budućnost. Ujedno je i poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima također jedan od ključnih segmenata na koje ćemo se fokusirati u narednom razdoblju,“ izjavio je predsjednik Uprave Sberbanke Csaba Soós.

Dejan Lovren će sudjelovati u promotivnim aktivnostima banke te će na taj način podržati planirane tržišne aktivnosti Sberbank Hrvatska.



subota, 20. travnja 2019.

Pogled u budućnost retail marketinga


Pogled u budućnost retail marketinga

Drugi hrvatski i 13. FMCG Marketing Summit u regiji okupio je u Zagrebu 300 posjetitelja, 12 govornika te 20 partnera i pokrovitelja radi pogleda u budućnost retail marketinga.
Konferencija je ovogodišnjom temom – Future of retail marketing dala osvrt na regionalno medijsko tržište i na posebnosti hrvatskih brandova, a predstavljeni su i rezultati istraživanja provedenog među marketinškim stručnjacima u FMCG-u.
"Važnost ovakvih događaja je ne samo za marketing nego i za maloprodaju, supply chain te e-trgovinu. Upravo na ovakvim mjestima možemo se povezati i učiti" – izjavio je Adeel Ansari, Senior Manager - Global Digital, Digital Learning, Digital Content Creation Laundry & Homecare, Henkel.
Na govornici su nastupili: Nenad Bakić, predsjednik Uprave Varteksa; Adeel Ansari, Senior Manager – Global Digital, Henkel; Damira Golubić, Marketing Manager East Africa, Reckitt Benckiser; Bryan Roberts, Global Insights Director, TCC; Pero Desović, Product Manager, Ipsos; Momčilo Radovanović, Agency Development Manager, Google; Mladen Kožić, Business Development Manager Adriatics, GfK; Kristian-Renato Škovrlj, suosnivač i direktor, Modus Infinitum; Andrea Andrassy, kolumnistica i spisateljica; Martin Koprek, medijski direktor, Ascanius Media; Luka Duboković, izvršni direktor i član Uprave BBDO, te keynote govornik Christian Majgaard.
"Ovo je bila odlična kombinacija predstavnika iz svijeta oglašavanja i novih tehnologija, kao i trgovaca te proizvođača. Bilo je to mjesto kvalitetnog dijaloga o potrošačima te načinima na koje sudjelujemo u njihovim životima. – zaključio je Bryan Roberts, Global Insights Director, TCC.