srijeda, 24. travnja 2019.

Dejan Lovren u Sberbanki


Dejan Lovren u Sberbanki


Predsjednik Uprave Sberbank d.d. Csaba Soós i hrvatski nogometni reprezentativac s liverpulskom adresom Dejan Lovren potpisali su u Zagrebu ugovor o suradnji.

U Dejanu smo pronašli idealnog partnera koji svojim karakterom i odlikama odgovara našoj banci. Dejanova strastvenost na terenu podudara se sa strašću kojom mi nastupamo na tržištu. Prepoznali smo neke Dejanove glavne karakteristike kao što su njegova snaga, energičnost, optimizam, vodstvo, odlučnost, odgovornost prema timu, upornost koje također možemo lako identificirati s našom bankom i našim pristupom poslu i klijentima. Uostalom, danas smo među vodećim bankama na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda, posebno u dijelu gotovinskih kredita kao jednom od najpopularniji proizvoda na tržištu.
Dejan je i poduzetnik i njegovo ulaganje u jaku i sve više rastuću gospodarsku granu u Hrvatskoj, turizam visoke kategorije, govori nam o tome koliko je svjestan pametnog ulaganja u budućnost. Ujedno je i poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima također jedan od ključnih segmenata na koje ćemo se fokusirati u narednom razdoblju,“ izjavio je predsjednik Uprave Sberbanke Csaba Soós.

Dejan Lovren će sudjelovati u promotivnim aktivnostima banke te će na taj način podržati planirane tržišne aktivnosti Sberbank Hrvatska.



Nema komentara:

Objavi komentar