ponedjeljak, 30. rujna 2024.

 




Povratak u budućnost

U kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma u Zagrebu s početkom u 10 sati, 9. listopada 2024. održat će se 36. konferencija za proizvođače i trgovce MAGROS 2024. pod nazivom Povratak u budućnost.

Ove godine teme će biti: Digitalna transformacija, Korištenje umjetne inteligencije i strojnog učenja, Svekanalna hibridna budućnost maloprodaje, Održivost, poboljšanje logistike i isporuke, Promjena uloge fizičkih trgovina, Nedostatak radne snage, Zaštita potrošača, a bit će govora i o problematici jedinstvenog tržišta EU-a i kako se to odražava na hrvatsku maloprodaju, te kakvi su učinci Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o trgovini uz mnoge primjere iz prakse.

Konferencija je podijeljena u tri cjeline u kojima su paneli: Stanje trgovine u Republici Hrvatskoj, Umjetna inteligencija i Budućnost trgovine – održivost.

Sudionici konferencije bit će trgovačke tvrtke i obrti, predstavnici gospodarskih udruženja (komora i poslodavaca) i nadležnih državnih institucija (ministarstava i agencija) iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Značajni dio vremena u programu rezerviran je za raspravu.

Konferenciju organizira časopis Suvremena trgovina pod pokroviteljstvom Predsjednika RH te Ministarstva gospodarstva i Ministarstva vanjskih i europskih poslova uz podršku mnogih hrvatskih i stranih institucija i udruga.

Više na linkovima: Poziv - https://suvremena.hr/pocetna/ Program - https://suvremena.hr/program/ Predavači - https://suvremena.hr/predavaci/

Pripremio: Tomislav Radić

Snimke: Suvremena trgovina


Nema komentara:

Objavi komentar